Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
István, a szent király - képregény- és animációsfilmpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegyei Hivatal   
2013. március 01.

Image A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum pályázatot hirdet Szent István halálának 975. évfordulójára, gyerekek és felnőttek részére.

Tovább...
 
Országos idegenvezetői study tour célpontja a Hiemer-ház Nyomtatás E-mail
Írta: F. Szegő Krisztina   
2013. február 27.

Image A Székesfehérvári Turisztikai Kft. által összeállított szakmai program keretében a városba érkező közel 50, belföldi illetve beutazó turistával foglalkozó idegenvezető megismeri a Hiemer-ház szolgáltatásrendszerét, a Hetedhét Játékmúzeumot és a Fehérvári Ajándékboltot, illetőleg bepillantást nyernek a 2013-as Szent István Emlékév eseményeibe.

Tovább...
 
Könyvbemutató és megemlékezés Sobor Antal tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. február 25.

Image Székesfehérvár kulturális örökségében meghatározó helyet foglal el Sobor Antal életműve. A város és Fejér megye díszpolgára, elhivatott tanítója, írója és festőművésze tiszteletére kötetbemutatót és emlékestet szerveznek a 2013-as Szent István Emlékév jegyében csütörtökön a Hiemer-házban.

Tovább...
 
Az Év fesztiválja a FEZEN! Nyomtatás E-mail
Írta: .   
2013. február 21.

Image Bár a FEZEN már rég nem aposztrofálható kizárólag rock fesztiválként - hiszen évről évre újabb zenei műfajok kapnak helyet a rendezvényen - a szervezők továbbra is mindent megtesznek a rockerekért. Ők pedig igazán hálás közönség, és rengeteget tesznek cserébe a FEZEN-ért, amit mi sem bizonyít jobban, mint a HammerWorld közönségszavazásán megkaparintott dupla aranyérem!

Tovább...
 
Egy nap Szent István király nyomdokán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. február 20.

Image Székesfehérvár harmadik alkalommal csatlakozik idén az Idegenvezetők Világnapjához. A kezdeményezés alkalmából február 24-én, vasárnap három időpontban ingyenes városnéző séták során ismerkedhetnek meg az érdeklődők Szent István király életével, és a hozzá kapcsolódó legendákkal.

Tovább...
 
A nagy csend - dokumentumfilm Nyomtatás E-mail
Írta: Béres Miklós   
2013. február 18.

Image 2013. február 18-án (hétfő) 17 órakor a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét vetítésre kerül A nagy csend című német-svájci-francia dokumentumfilm (161 perc), melynek rendezője Philip Gröning.

Tovább...
 
 Egy jó film tükör lehet a számunkra Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. február 18.

Image A közelmúltban új rendezvénnyel gazdagodott a székesfehérvári reformátusok gyülekezeti program tára „Futó kockák” elnevezéssel. Bár az ország más közösségeiben is szerveznek keresztyén filmklubot, a fehérvári kezdeményezés mégis sajátos arculattal rendelkezik.

Tovább...
 
IV. Fehérvári Versünnep  túl az első fordulón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. február 18.

Image Minden eddiginél többen jelentkeztek a IV. Fehérvári Versünnepre. Az első válogatót vasárnap rendezték meg

Tovább...
 
Wass Albert maraton Bakonycsernyén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 14.

Image „Hiszek a jóban, igazban, szépben, minden vallásban és minden népben és Istenben, kié a diadal…” - mottóval versmaratont rendeznek Wass Albert költeményeiből Bakonycsernyén.

Tovább...
 
AMORPHIS és FEAR FACTORY a FEZEN-en! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 14.

Image Rendkívül látványosan fejlődő büszkeségünk a Fezen Fesztivál nekünk, fehérváriaknak. Hogy idén nyáron minden eddiginél jobban dagadhasson a keblünk, miközben az ország minden tájáról vendégül látjuk a szórakozni vágyókat, arról két újabb óriási hatással bíró nemzetközi sztárzenekar is gondoskodik majd: az Amorphis és a Fear Factory!

Tovább...
 
A Semmelweis Vonósnégyes lép fel a Vox Mirabilis programján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 14.

Image Sok szeretettel ajánljuk Olvasóink figyelmébe a Vox Mirabilis Kamarakórus Hangversenybérletének 3. koncertjét. Az együttes vendége ezúttal a Semmelweis Vonósnégyes lesz, akiknek a tagjai most is praktizáló belgyógyászok, az amatőr kamaramuzsika kiváló művelői, s idén ünneplik fennállásuk 30. évfordulóját. Magas színvonalú muzsikájukat Zeneakadémia Rektori Tanácsa 2008-ban Musica Dilecta díjjal jutalmazta. A program során Konrád György brácsaművész közreműködésével Mozart: g-moll vonósötösét adják elő.

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4709 - 4719 / 6234